Garage Mertens logo

Over ons

Louis Mertens startte in 1958 een garage in Olen. In 1972 werd Garage Mertens een echt familiebedrijf toen Louis’ kinderen Jos en Lieve Mertens in de zaak stapten. Zij hebben de garage gevoelig uitgebreid. Er kwam een nieuwe werkplaats en ook een nieuwe showroom.

Doorheen de jaren werden vakkennis en service een traditie die van Garage Mertens een gevestigde waarde maakte in de regio Kempen. De derde generatie trad aan in 2006: Louis’ kleinzoon Bert Mertens ging aan de slag op de verkoopsafdeling.

Volkswagen Garage Mertens Olen - Over ons
Volkswagen Garage Mertens Olen - Over ons

Een lange geschiedenis betekent een rijke ervaring om op terug te vallen en een groot vertrouwen in eigen kwaliteit en kunnen. Maar deze traditie heeft ons ook stevig verankerd in Olen en omgeving. Wij zijn een deel van de gemeenschap.

Het persoonlijke contact met onze klanten is ons veel waard. En we hechten veel belang aan een professionele, correcte service. Klanten zijn geen nummers, het zijn onze buren.

Daarom dragen we er zorg voor dat we enkel de beste kwaliteit leveren, zowel bij verkoop als bij onderhoud of herstelling. Zo weten wij dat onze klanten tevreden zijn, en kunnen wij ook tevreden zijn.

Dat is onze traditie.

Ons team

Hier komt de voorstelling van het team.