Garage Mertens logo

Herstellingen en onderhoud

Regelmatig onderhoud is uiterst belangrijk om uw wagen een maximale levensduur te geven. De technici van Garage Mertens zijn hoogopgeleid en ervaren. Zij kunnen het onderhoud van uw wagen snel en efficiënt uitvoeren volgens fabrieksnormen.

Ook herstellingen gebeuren zo snel mogelijk. Technische mankementen, carrosserie- of glasschade, problemen met de elektronica, krassen in de lak,… Onze garage is uitgerust met alle nodige apparatuur. De vakkennis en motivatie van onze technici garanderen dat elk probleem gauw wordt gelokaliseerd en verholpen.

Volkswagen Garage Mertens Olen - Onderhoud en herstellingen
Volkswagen Garage Mertens Olen - Onderhoud en herstellingen

Onze technische experts beschikken over alle nodige materiaal en specifieke uitrusting voor het onderhoud en de herstelling van uw Volkswagen. Zij volgen regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de laatste technologieën en staan in direct contact met de ingenieurs van Volkswagen. U kan erop vertrouwen dat zij de juiste diagnose stellen en uitsluitend werken met originele VW-wisselstukken. Daarom krijgt u dan ook twee jaar garantie op alle herstellingen die wij uitvoeren.

Daarnaast biedt onze serviceafdeling ook volgende diensten aan:

  • Duurt het onderhoud of de herstelling toch iets langer? Wij hebben voldoende vervangwagens ter beschikking.
  • Voor kleine herstellingen die niet kunnen wachten kan u beroep doen op onze Express Service. Indien nodig helpen wij u meteen verder.
  • Wij stellen uw wagen volledig in de regel en brengen hem in topconditie, zodat u zonder problemen de technische controle doorkomt.
  • Onze breng- en haalservice: wij komen uw wagen voor onderhoud of herstelling bij u ophalen en naderhand weer afleveren.
Volkswagen Garage Mertens Olen - Herstellingen en onderhoud
Volkswagen Garage Mertens Olen - Bandenspecialist

Wij zijn tevens bandenspecialist: wij beschikken over alle vereiste apparatuur om banden snel en correct te plaatsen en uw wielen perfect uit te lijnen. Ook voor nieuwe banden kan u op ons rekenen. U vindt niet alleen een compleet bandengamma bij ons, maar ook elegante velgen voor winter en zomer. Bovendien voorzien we opslagplaats voor uw ongebruikte banden.